Lepo pozdravljeni! Vesela sem vas.

Sem Sanja, mamica dveh fantov, ki sta moj največji ponos. Od malih nog me spremljajo štiri močne ljubezni: do pisnega izražanja, do potovanj in do glasbe, predvsem pa do ljudi. Sem dolgoletna avtorica, izkušena PR & komunikacijska strokovnjakinja, voditeljica, urednica in srčna popotnica, tako skozi države, kot skozi življenje.

www.sanjamacur.com

Zaznamovale so me številne čudovite, pa tudi številne težke preizkušnje. Tako ene kot druge so me izoblikovale v nepoboljšljivo optimistko, me naredile čuječo, tenkočutno in zaljubljeno v življenje. Moji sopotniki na družbenih omrežjih me tako najbolj poznajo po navdihujočih zapisih in video zgodbah, povezanih z ljubeznijo do življenja in potovanja.

Pogosto slišim, da sem neustrašna, jaz pa bi rekla predvsem, da želim zares živeti. Zavoljo tega se neprestano učim spuščati stvari preteklosti in stopati iz cone udobja. Ničesar ne želim obžalovati pri 90-ih. Verjamem, da je ta moč v mojih rokah, mojih današnjih dejanjih, mojih današnjih mislih.

In ni skrivnost, da bi rada prepotovala svet. 🙂 Vse te strasti rada z iskrenostjo predajam naprej.
Vesela bom, če vam bodo moje vsebine v navdih in vas toplo vabim, da se mi kot sopotniki pridružite tudi na mojem Instagramu in Youtube kanalu.

Kontakt: sanja.macur@gmail.com

Pridruži se mi na:

Youtube: https://www.youtube.com/@sanjamacur

IG: https://www.instagram.com/sanjamacur/

FB: https://www.facebook.com/sanja.macur

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/sanja-macur

Share